eileen.abert

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Change Font family in PRO Version #52270
    eileen.abert
    Participant

    Hello,

    thanks for your help. Now it all worked and the font is changed.

    Unfortunetly the image slider of the page does not “slide”. I put in three pictures in low quality (high quality did not work either) and set the transisiton delay and duration to two and one. But nothing happens. Does it have to do with the changed Custom CSS (I said I dont want the page title shown).

    Can you please help me.

    Best

    in reply to: Change Font family in PRO Version #52239
    eileen.abert
    Participant

    Hi,

    thanks for your reply and the help. I tried to add the code for “Gill Sans MT Bold” as followed:
    .class {
    font-family: Gill Sans,Gill Sans MT,Calibri,sans-serif;
    }

    Unfortunetly nothing has changed. Neither on the side nor in the list of fonts. How do I insert the code correctly so I can change the font?

    in reply to: Elementor needs "the_content" function #51879
    eileen.abert
    Participant

    Hi,

    thank you very much for the help. Now the site works again.

    Best

    in reply to: Elementor needs "the_content" function #51768
    eileen.abert
    Participant

    Now I cant reach the site anymore. I always get this note. What the hell is going on?

    in reply to: Elementor needs "the_content" function #51767
    eileen.abert
    Participant

    After doing that the entire site doenst work anymore and I get this note:

    “Parse error: syntax error, unexpected ‘<‘, expecting elseif (T_ELSEIF) or else (T_ELSE) or endif (T_ENDIF) in /homepages/18/d681122702/htdocs/testseite/wp-content/themes/ambition-pro/inc/structure/content-extensions.php on line 973”

    in reply to: Elementor needs "the_content" function #51763
    eileen.abert
    Participant

    Hi Support Team,

    currently I am using the Ambition Pro Template. This is what the PlugIn tells me:

    “The Content Area Was Not Found in Your Page

    This article explains what to do if you get the message:

    “Sorry, the content area was not found in your page. You must call the_content function in the current template, in order for Elementor to work on this page.”

    What is the_content, and why does Elementor require it?

    The ‘the_content’ is a WordPress function that gets the content from the database and prints it on the screen. Because Elementor’s content replaces the content of the page, if this function is not called for, then Elementor cannot work. Read more on the_content function on WordPress.org.

    The common reasons for the_content function not to be called

    There are 3 common occurrences that may be the cause why the_content will not be called:
    1.Sometimes the theme has a front page template that is already pre-built and does not include content from the page. This is most common on free WordPress themes.
    2.Custom made page templates that do not include the_content.
    3.WooCommerce product pages that do not include the_content.

    Manual solution

    Add the_content function into the page template’s code.

    This is the line you need to add: <?php the_content(); ?>

    If you are not familiar with where to place this code or how to add it to the page, please contact your website developer so it can be implemented properly as we cannot provide full support for that.”

    So far I dont see how the Business Template is connected to this Problem. It doesnt Change a Thing when I Switch between templates. The demo Version is not working or explaning anything to me. So far I dont like the template.

    Best

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)